House of Weddings

Silkfoto is als erkende professional en huwelijksleverancier aanwezig op het online platform House of Weddings. We hebben hiervoor een uitgebreide screening ondergaan en zijn nu de trotse eigenaar van het House of Weddings kwaliteitslabel.

Toekomstige bruidjes en bruidegoms kunnen op dit platform en huwelijksgids 365 dagen per jaar inloggen en hun huwelijk vormgeven dankzij een eenvoudig stappenplan en leuke tools. Onder de categorie Fotografie kunnen ze ons verhaal en werk ontdekken.

Hier vindt u ons verhaal op House of Weddings.
 

Reeds meer dan 25 jaar ben ik gepassioneerd door fotografie. Doorheen de jaren werkten mijn partner Silvia en ik met veel plezier talloze opdrachten uit, maar het vastleggen van één van de mooiste dagen in twee mensenlevens, vormt zonder twijfel onze grote passie.

Welk soort ritueel of trouwfeest jullie ook kiezen, als huwelijksfotograaf gaan we vooral op zoek naar die speciale momenten die jullie persoonlijkheid als koppel weergeven. We volgen jullie discreet en leggen alle magische momenten vast terwijl jullie met volle teugen genieten. Want daar gaat het volgens ons om; genieten van elkaar en van het samen zijn met familie en vrienden tijdens die speciale dag.

Onze benadering is steeds relaxed. Jullie kunnen dus een hartelijke en ongedwongen samenwerking verwachten. Dit zorgt telkens opnieuw voor buitengewoon spontane beelden. We verkiezen te werken met natuurlijk licht waardoor jullie foto’s gekenmerkt worden door een zacht en subtiel licht, zonder verlies van details. We fotograferen bovendien met hoogkwalitatief materiaal van Leica. Dit veronderstelt een specifieke en technische manier van werken waarbij de afstand met de fotograaf klein is. Zo kunnen we mooi inspelen op intimiteit en sfeer, zonder gebruik te maken van flitsbelichting.

Zeker in deze tijd van vluchtig digitaal beeldmateriaal, hechten wij veel waarde aan een perfecte verwerking tot een blijvende herinnering op luxepapier. Daarnaast geven we vaak de voorkeur aan een uitwerking met oudere technieken zoals het printen op fijnkorrelig barietpapier. Deze methode levert telkens prachtige foto’s op met veel diepte en contrast.

Kortom, we hebben alle nodige kennis, ervaring, en ‘het oog’ in huis voor het vastleggen en perfect uitwerken van jullie verhaal. We horen dan ook graag van jullie hoe we er samen een mooie dag vol prachtige herinneringen van kunnen maken.


Silkfoto – Jeroen Vandeweghe en Silvia Deruddere