De liefde laten bevestigen met romantische foto's

Silkfoto staat voor authentieke, rustieke, sfeervolle en liefdevolle fotografie, met oog voor detail en sfeer. En dat is precies wat we bieden voor jouw communicant of lentefeest. Onze ervaren fotograaf weet als geen ander hoe hij de juiste sfeer kan vangen in prachtige foto’s, op een speelse en ongedwongen manier. Als jouw portretfotograaf zorgt Silvia voor prachtige portretten die jouw persoonlijkheid volledig tot zijn recht laten komen, met alle vriendschap, plezier en liefde die daarbij horen. Met haar hulp bij de poses en styling, ben je verzekerd van de perfecte finishing touch. Wij maken gebruik van Leica, het beste materiaal ter wereld, en weten precies hoe we het moeten gebruiken om prachtige, tijdloze foto’s te creëren die je voor altijd zult koesteren.

Mogelijke vragen voor een love-fotoshoot

U heeft de keuze om de fotoshoot te laten plaatsvinden in onze studio of op een locatie naar keuze. Geef ons uw voorkeur door tijdens het boeken van de shoot. kunnen missen, en zal ze iets troostend en leuk vinden om mee te spelen tussen de opnamen door.

We maken graag foto’s met jullie hond, hij maakt trouwens deel uit van jullie gezinnetje, zou zonde zijn…

Om zeker te zijn en misverstanden te voorkomen, is het raadzaam om telefonisch contact op te nemen met Silkfoto om de boeking te bevestigen. Na het telefonisch contact is de fotoshoot
definitief geboekt.

Ga de avond voor de fotoshoot op tijd naar bed

Verwijder oude nagellak
Gebruik kleurloze lippenbalsem bij gesprongen lippen

Verwijder eventuele vlekken van de handen als kinderen hebben gekleurd

Voor een locatieshoot plannen we altijd twee afspraken in na een telefonisch gesprek. Vier dagen voor de shoot nemen we opnieuw telefonisch contact op om de weersomstandigheden te bespreken en om de definitieve datum vast te leggen. Op deze manier kunnen we eventuele veranderingen in het weer opvangen en zorgen voor de best mogelijke fotoshoot.

Een greep uit ons porfolio

Waarom Silkfoto?

Bij Silkfoto verzekeren we dat u de best mogelijke ervaring krijgt tijdens uw fotoshoot. We werken in de vertrouwde stijl van Silkfoto, zoals te zien is op onze website en sociale media. Silvia of Jeroen staan klaar om u persoonlijk advies te geven over hoe u het beste uit uw foto’s kunt halen in uw persoonlijke omgeving. Na de shoot kunt u digitale foto’s en fotoprints kopen. De prijzen staan vermeld op onze website. Afwerkingen en prints worden achteraf geleverd en moeten vooraf volledig worden betaald na ondertekening van de bestelbon en afspraken over wat er na de fotoshoot gebeurt.

We kijken ernaar uit om u binnenkort te zien voor uw Silkfoto fotoshoot!

Wil je de mooiste tijd van jullie verliefdheid in beeld? Neem vandaag nog contact op om je sessie te boeken en ontdek hoe wij deze kostbare herinneringen voor altijd kunnen vereeuwigen.

Een professionele fotoshoot vanaf €295!

Niet zeker welke formule je wenst? Contacteer ons!