Uw huisdier: uw beste vriend...

Uw huisdier: uw beste vriendin, uw harige baby, een toegewijde en trouwe bondgenoot op de reis door het leven. Helaas kunnen onze hondengenoten niet eeuwig bij ons blijven. Maar door middel van fotografie kunt u de herinneringen die

Photo Session Tips

Twee items zullen helpen om de fotosessie soepel te laten verlopen. Het eerste is traktaties! Het tweede is een vriendelijk gezicht. Om je huisdier zich prettig te laten voelen, kan de ene persoon naast hem of haar zitten (net buiten de foto) en kan de andere naast de camera gaan staan om zijn of haar aandacht te trekken.

Kies welke foto’s voor u het belangrijkst zijn. Als u bijvoorbeeld uw hond die frisbee speelt wilt vastleggen, laat het me weten voordat we beginnen. We gaan eerst naar het park. De beste foto’s worden vaak aan het begin van een shoot gemaakt.

Nee! Ik werk vaak met reddingsdieren die beperkte kennis hebben van basiscommando’s. Zeker, het kennen van basiscommando’s zoals zitten, komen en liggen zijn nuttig, maar ze zijn niet nodig. verwijderen.

Hondentips, haar ge kamt vooraf, uitgewassen oogjes en voor de baasjes graag jezelf te kleden in de kleuren van de hond we werken met een zware achtergrond. Wit is ook mogelijk maar enkel op aanvraag.
Plasje na de autorit is ook belangrijk voor je hond.
We fotograferen zonder flits zodoende de hond of poes zich comfortabel voelt

Ja, natuurlijk! Laat het ons weten voor uw afspraak. Vul de vacht van uw huisdier aan met effen kleuren kleding en kies een neutrale kleur (niet overeenkomend) die het haar van uw huisdier verbergt. Vermijd wit.

Een greep uit ons porfolio

Waarom Silkfoto?

Bij Silkfoto begrijpen we hoe belangrijk het is om deze kostbare momenten vast te leggen.

We leggen de unieke persoonlijkheid en geest van uw bontbaby vast in beelden die gevuld zijn met leven. Onze speelse fotosessies kunnen tot één uur duren showview inbegrepen. We verdienen het vertrouwen van uw hond, bestuderen zijn of haar persoonlijkheid en krijgen openhartige foto’s van uw lieve huisdier dat geniet van alles wat het leven te bieden heeft. De omgeving kan de studio zijn, het bos, uw huis, praktisch overal, hoewel de buitenomgeving het meest biedt in termen van actiefoto’s. De fotoshoots zijn gezinsvriendelijk en worden meestal genoten door zowel de twee- als viervoeters.

Wil je ook prachtige foto's van je huisdier om hem nooit te vergeten? Neem vandaag nog contact op om je sessie te boeken en ontdek hoe wij deze kostbare herinneringen voor altijd kunnen vereeuwigen.

Een professionele fotoshoot vanaf €295!

Niet zeker welke formule je wenst? Contacteer ons!